Hoppa till innehåll

Testvinnare av bästa IPTV-tjänsten

IPTV eller “Internet Protocol TV” har det senaste åren blivit otroligt populärt att köpa, fast att det är olagligt. I dag beräknar man att över 600.000 hushåll i Sverige innehar någon form av IP TV eller pirat-tv som det också kallas för. Vi har granskat och jämfört ett stort antal leverantörer, och tagit fram en testvinnare av bästa IPTV.

IPTV

01

Sverige IPTV

Sverige IPTV - Bäst i Test

SverigeIPTV är en gammal leverantör utav IP TV & prirat-tv tjänster. Dem har till skillnad från det flesta andra tjänsterna lyckats att bli kvar, och har genom åren byggt upp en robust verksamhet som verkar klara alla razzior mot olagliga IPTV-leverantörer. Flest kanaler, bäst priser & enkla köp!
Besök SverigeIPTV för mera info.

02

IPTV Kings

IPTV Kings - Störst går först

När det kommer till storlek så finns den en aktör som är betydligt större än de andra, och då pratar vi naturligtvis om IPTV KING. Dem har funnits med sedan pirat-tv kom till, och har idag överlägset stört kundbas som abonnenter. För dig som bara vill att allt ska funka, så är detta bästa alternativet.
Besök IPTV KING för mera info.

03

IPTVIS 24/7

IPTVIS 247 - Internationell gigant

På tal om storlek, så har du en riktig gigant inom IPTV-världen här, och då pratar vi naturligtvis om gudfadern av alla pirat-tv tjänster IPTVIS 247! För dig som vill kunna få all info på ditt språk, och se vilka kanaler som ingår från alla länder, så är det hit du ska vända dig. Dem har allt och lite till!
Besök IPTVIS 247 för mera info.

04

TVIP24

TVIP24 - Säkraste IP TV tjänsten

Ska man köpa IP TV, så ska man också köpa på det på ett så säkert vis som möjligt. Du bör skaffa dig en VPN innan du ens köper, men framför allt ska du ha en innan du börjar se på olika tv-kanaler. TVIP24 är ett säkert ställe att köpa ifrån, och dem hjälper dig att dölja dina spår med hjälp av en VPN.
Besök TVIP24 för mera info.

05

IPTV Viking

IPTV VIKING - BILLIGAST IPTV TJÄNST

IPTV Viking erbjuder sina besökare tv-kanaler från hela världen, med sport, musik, filmer, serier och barnkanaler till lägst priser i Norden. I våran undersökning så var dem klart billigast IPTV-leverantör på marknaden, och vi utser dem till bästa billiga IPTV-abonnemang.
Besök IPTV Viking för mera info.

Andra nämnvärda tjänster:

I Våran granskning av iptv-leverantörer och abonnemang, så testa vi väldigt många olika tjänster. Vi har ovan utsett våra testvinnare i flera olika kategorier av bästa IPTV tjänst. Men det finns också ett par andra tjänster som är värda att nämna, som precis hamna utanför våran topplista. Av dessa så tycker vi bland annat att IPTV24 också är ett bra alternativ, men också en hemsida som heter IPTVBox som du kan köpa din box ifrån.

Om vårat bäst i test:

Vi har tagit och själva testat ett stort antal olika tjänster, och kollat på flera olika faktorer. Vi tycker naturligtvis att det viktigaste är att alla viktiga sportkanaler finns med, då dessa ofta är anledningen till att man skaffar sig IPTV. Men vi har också kollat på faktorer så som laggning, och hur svårt/enkelt det är att betala för tjänsterna. Utöver våra egna test har vi tagit hjälp utav andra bäst i test sajter, som också tagit fram bästa IPTV tjänsten och en testvinnare av bästa IPTV abonnemang.

Annat viktigt & bra att veta om IP-TV:

IP-TV är i det allra flesta fall olagligt, och du bör skaffa dig en VPN-tjänst så som NordVPN innan du börjar använda dig utav pirat-tv tjänster. Det finns dem som har åkt dit för det, och det har kostat mångmiljon belopp i skadestånd för dem. Vi uppmanar ingen att skaffa sig en IPTV-tjänst, men vi förstår om det är mer lockande att lägga ca 1000 kr för ett 12 månaders IPTV-abonnemang + VPN skydd, än att betala över 1000 kr i månaden om du ska ha alla sportkanaler via laglig IPTV så som TV4, Discover och Viasat.